Roti ( paine indiana )

de RoXx in Piine, 5 Noi 2012 | 12725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • apa
  • un praf de sare, unul de zahar
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Roti ( paine indiana ):

400 gr din faina se amesteca cu apa , praful de sare si cel de zahar pana formam coca.Dupa ce s-a incorporat faina punem o lingura de ulei si mai framantam un pic.Lasam coca 10 minute la "odihnit" . Pe o farfurie mica punem 100 gr din faina.Dupa ce timpul a trecut, formam bilute din coca.Luam fiecare biluta si apasam pana se face plata. O dam pe ambele parti prin faina din farfurie si incepem sa formam turtitele.Repetam procedura cu faina de fecare data cand intoarcem turtita.Cand este intinsa subtire si rotunda, o punem pe plita incinsa (la foc mic-mediu)si o lasam pana vedem ca apar bule pe ea.Cand au aparut,o intoarcem si o lasam 1-2 min pana este gata pe partea respectiva,O intoarcem din nou si o sa inceapa sa se umfle .Apasam pe ea cu o spatula pana cand se umfla de tot.Atunci o luam si punem pe toata suprafata turtitei unt topit.Facem acelasi lucru cu fiecare biluta. Se servesc imediat. Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Roti ( paine indiana )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

RoXx 1

28.09.2013, 11:11

nici eu nu cred

babi5 1

01.10.2013, 08:14

RoXx 1

01.10.2013, 17:50

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine in vas roman